Non Life

Des assurances solides et des garanties claires

Des véhicules aux bâtiments en passant par les dommages corporels ou matériels, la perte, le vol ou l’assistance juridique : dans le portefeuille de Vivium, vous trouverez une réponse à chaque demande de vos clients. Nous nous ferons un plaisir de vous aider à trouver la meilleure solution.

Auto

Verzekering van personenwagens, minibussen, mobilhomes, lichte vrachtwagens, moto’s en bromfietsen. Uitgebreide bescherming met bijstand, kortingen en voordelen op maat. Een extra troef is de gratis Vivium Assist App voor lokalisatie en directe assistentie na een ongeval.

NIEUW: Vivium lanceerde recent V-Connect Auto, een nieuw platform voor de mobiliteitsverzekeringen, met nog snellere processen en extra straffe producten. Ontdek zeker onze degressieve Omnium en Engelse Franchise.

Fiets 

De fiets: voor steeds meer mensen een belangrijk en kostbaar transportmiddel. Bij onze mobiliteitsverzekeringen zijn dus ook verschillende  types fiets, mountainbike, (elektrische) step en andere zachte vervoermiddelen ondergebracht. Zo kunnen uw klanten met een gerust hart de weg op.

Woning

U vindt bij Vivium flexibele woningverzekering voor eigenaars en huurders van eengezinswoningen, kangoeroewoningen, appartementen en woningen met kantoren. Kent u onze pakketformules al? Die geven met een beperkte bijpremie mooie extra dekkingen. Zo is er Pack Woning+ met dekking van natuurrampen, Pack Tuin voor schade aan tuin en tuininrichting, en Pack Diefstal+ met bijkomende waarborgen voor diefstal.  

Rechtsbijstand Arces

Binnen de P&V Groep hebben we een aparte entiteit - Arces - voor onze rechtsbijstandverzekeringen. Onze rechtsbijstand behoort tot de top van de markt en kreeg al zeven jaar op rij de Decavi-trofee voor beste rechtsbijstand. 

BA Gezin

De familiale verzekering van Vivium geeft ijzersterke waarborgen. Hiermee biedt u uw klanten een uitgebreide dekking bij schade die door henzelf, hun gezinsleden of zelfs de huisdieren werd veroorzaakt. Wist u dat de polis ook schade dekt die veroorzaakt is door paarden, pleziervaartuigen, drones en elektrische steps?  

Ongevallen Privéleven

Deze verzekering voor lichamelijke schade na een ongeval in het privéleven, is minder gekend, maar erg belangrijk bij het steeds drukker wordende verkeer of zelfs bij het sporten als amateur. U kunt handig werken op basis van drie standaardformules: ‘Basic’, ‘Medium’ en ‘Full’.