Ondernemers onder elkaar

Wij zijn ondernemers. U bent als makelaar ook ondernemer. Veel van onze klanten zijn ondernemers of ze hebben een ondernemende ‘spirit’. Dat schept een band. We delen allemaal dezelfde drive en spreken dezelfde taal. Samen staan we sterk.

Klein of groot kantoor, gespecialiseerd in Leven of Niet-Leven? Vivium biedt elke makelaar dezelfde persoonlijke en efficiënte professionele ondersteuning. Enkele makelaars aan het woord. 

Enkele makelaars aan het woord

 

Vivium is voor ons een Partner met hoofdletter 'P'. Ze helpen ons de beste oplossingen aan te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een flexibele interpretatie van contracten en een toekomstgerichte aanpak. Onze samenwerking resulteert al meer dan 15 jaar in aanhoudende groei. Een partner die we alleen maar kunnen aanbevelen.

Benjamin Gilbert, Gilbert Assur

 

Wat ik het meest waardeer aan Vivium als partner is dat de beheerders, teamleaders en zelfs de directie bereid zijn om in dialoog te gaan met hun makelaars om tot de beste voorstellen te komen. Dat vertaalt zich in sterke offertes maar evengoed in een schaderegeling waarbij echt gezocht wordt naar oplossingen.

Steven Uyttersprot, Lukas Verzekeringen

 

Bij Van Dessel werken we al jarenlang samen met Vivium. Wij ervaren dat ook echt als ‘samen-werken’: we vinden bij Vivium altijd een luisterend oor en hun medewerkers zoeken actief mee naar oplossingen voor complexe dossiers. Ook is Vivium als organisatie erg begaan met de klantgerichte digitalisering van onze dienstverlening. Hun digitale ontwikkelingen zijn van grote waarde voor de verzekeringssector.

Chris Govaerts, Van Dessel Insurance Brokers

Interesse? Contacteer ons


Zin om als makelaar met ons een partnership te sluiten?
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.