Menselijke maatschappij, performante processen,  sterke producten


De kracht van Vivium zit vooral in de relatie met u als makelaar. Natuurlijk kunt u ook rekenen op producten en diensten van topkwaliteit. Bij Vivium vindt u een compleet aanbod verzekeringen met sterke en duidelijke waarborgen. In complexe dossier helpen we u graag om voorstellen uit te werken op maat. Die pluspunten maken het voor u makkelijker om uw klanten te overtuigen.

Dankzij de correcte prijzen en de efficiënte administratieve processen bouwt u vertrouwensvolle langetermijnrelaties met uw klanten.

Om deze video te bekijken moet u marketing-cookies aanvaarden.

Non-Life

Sterke verzekeringen en duidelijke waarborgen

Van voertuigen tot gebouwen, lichamelijke of materiële schade, verlies, diefstal of rechtsbijstand: in het portfolio van Vivium vindt u een antwoord op elke vraag van uw klanten. We helpen u graag  te zoeken naar de beste oplossing

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk onze klantenwebsite met alle informatie en producten.

KMO

Ondernemen, da’s people business. 

Daarom hechten onze KMO-diensten zoveel belang aan efficiënt samenwerken.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk onze klantenwebsite met alle informatie en producten.

LIFE & Employee Benefits

Expertise in Pensioenen en Inkomensbescherming

In elke levensfase kunt u uw klanten ondersteunen met Vivium-verzekeringen. Zo biedt u hen meer zekerheid over hun inkomen en hun financiële toekomst, en die van hun kinderen. Ook bij een tegenslag, wanneer ze ziek worden of na hun overlijden. Als makelaar maakt u echt het verschil in een mensenleven

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk onze klantenwebsite met alle informatie en producten.

Ondersteunende diensten voor makelaars

Als Vivium-partner staat u er nooit alleen voor. We zijn er om u te helpen met ondersteuning, advies en persoonlijke begeleiding. Administratieve processen hebben we zoveel mogelijk gestroomlijnd en geautomatiseerd om nog sneller, efficiënter en performanter te werken. Zo kunt u zelf ook een optimale service bieden aan uw klanten. 

 

Interesse? Contacteer ons


Zin om als makelaar met ons een partnership te sluiten?
Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.